Afbeelding
FlevoMeer Bibliotheek

Studieplekken voor jongeren in bibliotheek

Cultuur

ZEEWOLDE - Zoek je een fijne, stille plek om huiswerk te maken of om te blokken voor een toets of examen? Ben je tussen de 12 en 23 jaar en heb je behoefte aan een plek waar je rustig kunt studeren? Dan ben je vanaf maandag 17 mei van harte welkom in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

Scholen zijn gesloten, koffiezaakjes dicht en in huis is het vaak druk met thuiswerkende ouders. Veel jongeren hebben juist in deze tijd behoefte aan een plek waar ze rustig kunnen studeren. Even in een andere omgeving met goede Wifi. ā€œDaarom richten we de komende tijd studieplekken in in onze bibliotheek. Dit uiteraard geheel volgens de coronamaatregelen.ā€, laat de bibliotheek weten. 

Je kunt je inschrijven voor maandag- woensdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Er kan gereserveerd worden in tijdsloten van 13.00 tot 15.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur. Of boek een dubbele reservering van 13.00 tot 17.00 uur. Er zijn acht studieplekken beschikbaar. Printen is mogelijk tegen betaling.

Wil je gebruik maken van onze studieplekken? Reserveer dan 24 uur van tevoren je plekje via onze site:  www.flevomeerbibliotheek.nl