Afbeelding
Beachfestival Zeewolde

Beachfestival Zeewolde slaat nog een jaar over

Cultuur

ZEEWOLDE – Voor tweede jaar op rij gaat het Beachfestival Zeewolde niet door in verband met Covid-19. Het grootste strandevenement van het jaar stond gepland voor 28 tot en met 30 mei.

“Met heel veel pijn in ons hart moeten we mededelen dat we de editie van 2021 hebben verplaatst naar 2022”, laten de organisatoren Erik Tigelaar en Rob Janning weten. “Hoewel de overheid stappen heeft gezet is er nog te veel onduidelijk en zijn daarmee de risico’s te groot. We hadden niets liever dan met de gasten het glas geheven maar het zit er nog even niet in voor dit jaar.”

Ondanks de teleurstelling blikt de organisatie positief vooruit. “Van 20 tot en met22 mei 2022 gaan we alles dubbel en dwars inhalen en pakken we groter dan groots uit. Heb dus even geduld, houdt als je kunt de tickets nog even vast, want we zijn van plan in het vroege voorjaar al met zo’n mooi programma te komen dat we zeer waarschijnlijk uitverkocht gaan raken. Ook hebben de mensen die nu al een ticket bezitten, recht op een volledig entree, ondanks dat de ticketprijzen iets zullen stijgen door hogere kosten die er gemaakt zullen moeten worden”, aldus Erik en Rob, “Zorg dat je erbij bent en blok het weekend van 20-22 mei 2022, het leukste weekend van het jaar, alvast in je agenda!”

Meer informatie: www.beachfestivalzeewolde.nl

Afbeelding
VV Zeewolde haalt met Ed Engelkes toptrainer in huis Sport 7 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 uur geleden
Nederlands Korfbalteam
Nederlands Korfbalteam tegen Regioteam in Het Baken: bestel nu je gratis ticket Sport 23 uur geleden