Afbeelding
Joris Linssen&Caramba

Omdat het straks weer allemaal kan: een avondje uit met Zeewolde LIVE!

· leestijd 1 minuut Cultuur

ZEEWOLDE – Vrijwel alle voorstellingen die afgelopen theaterseizoen op de agenda van Zeewolde Live stonden vielen uit omdat het niet lukte om de voorstellingen op een veilige manier door te laten gaan volgens de geldende corona richtlijnen. Maar, zoals de zaken er nu voorstaan kunnen we na de zomer eindelijk weer eens een avondje uit naar het theater. Zeewolde LIVE gaat daar ook van uit en heeft daarop vooruitlopend voor het komende seizoen 2021 -2022 in ieder geval een heel mooi muzikaal theater programma samengesteld met voor ieder wat wils.

Zo trapt op 25 september Diederick Ensink af met Diederick’s Debuut; een multi-instrumentale, muzikale one-man show. Met meer dan 10 muziek instrumenten, en een gezonde dosis humor neemt hij het publiek mee in zijn persoonlijke muzikale verhaal.

Op 15 oktober komt de Drentse band Mooi Wark de zaal op stelten zetten. Bij de optredens van de van oorsprong Drentse band draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek, hierdoor is elk optreden anders. Het repertoire tijdens de optredens bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-’n-roll.


Joris Linssen & Caramba staat op 27 november in The Lux met ‘Dichterbij’. Deze, inmiddels zesde, avondvullende voorstelling van de Nederlandstalige band rond zanger/tv-presentator Joris Linssen is een theaterconcert vol mooie muziek, ontroerende teksten en heel veel energie en lol. Haalden de vijf vrienden tot nu toe veel inspiratie uit Mexico, ditmaal zoeken ze het dichterbij. Uit heel Nederland hebben ze pareltjes van streekartiesten gevonden en deze liedjes uit hun dialect of streektaal naar het Nederlands omgezet en in een Caramba -jasje gestoken.

Entertainer en verhalenverteller Sven Ratzke sluit op 5 maart 2022 het Zeewolder theaterseizoen af met zijn nieuwe voorstelling: 20th Century Songs.

“We hopen met ons gevarieerde aanbod weer veel mensen te mogen verwelkomen in de theaterzaal van The Lux”, laat Marja Appel van Stichting Zeewolde Live weten. “Ondanks de versoepelingen kan het gebeuren dat theaterbezoek toch niet door kan gaan. Gaat het theater wel door dan zullen bezoekers er rekening mee moeten houden dat het bezoek anders loopt dan men gewend is. De maatregelen die dan gelden zullen van te voren kenbaar gemaakt worden.”

Meer informatie en kaarten bestellen: https://www.zeewoldelive.nl/