Het Fuse ensemble
Het Fuse ensemble Andreas Terlaak

Proeven en genieten van klassiek Festival Musique!

Cultuur

ALMERE-HAVEN - Festival Musique! is een festival dat nu voor de tweede keer plaatsvindt in Almere Haven. In en om de kerk Goede Rede, een fantastische locatie voor klassieke muziek in Flevoland. Het festival wordt georganiseerd door stichting Goede Rede Concerten, sinds zes jaar het klassieke muziekpodium in Almere met een uitgebreid aanbod aan concerten voor een breed publiek.

Op het programma van de drie festivaldagen 8, 9 en 10 juli staan 18 losse concerten met een grote variatie aan klassieke muziek. Elk concert duurt 45 minuten of een uur. Van oude muziek tot de bekende klassieken. Van hedendaags tot een mix van muziekstijlen. Veel korte voorproefjes van de concerten, later in het seizoen.
Er zijn musici uit Flevoland, zoals Erasmus Trio, Conforto en Holland Collective maar ook internationaal bekende namen als Ella van Poucke, Wishful Singing, Hexagon Ensemble en Fuse. In totaal zijn er meer dan 25 verschillende (groepen) musici.

Festival Musique! vindt plaats in Almere Haven, het oudste deel van Almere. Een ‘dorp’ aan het Gooimeer, met levendig centrum, havenkom, strand en restaurants. Een rijke historie in een mooie groene omgeving. Oók een bezoek waard.

De kaartverkoop van Festival Musique! is inmiddels gestart.

Meer info op www.festivalmusique.nl of bel naar 06-80140467.