Sportief...
Sportief... Zeewoldevoorelkaar

Een zomer vol sport en cultuur

Cultuur

ZEEWOLDE – Zin in de zomer? Samen met aanbieders uit de sector sport en cultuur wordt er weer hard gewerkt aan een bruisend zomerprogramma. Stilzitten of vervelen is niet nodig. Van peuter tot ouderen, van volwassen tot pubers. Als het aan de aanbieders ligt komt iedereen aan bod. 

De Zomerweken zijn een initiatief van o.a. Sport & Cultuur Zeewolde, Grenzeloos Bewegen en Welzijn Zeewolde. De activiteiten zullen plaatsvinden op verschillende locaties elders in Zeewolde. Het programma combineert bestaand aanbod met nieuwe initiatieven en samenwerkingen. Van sportactiviteiten, muziek en knutselen, tot en met een pannenkoeken dag voor ouderen. Kom ook en geniet van een heerlijke zomer! Kijk voor het actuele programma en meer informatie op www.sportencultuurzeewolde.nl.

Meehelpen als vrijwilliger? Bij activiteiten, zoals koffie te schenken, opbouw, schminken of iets anders? Het team van Zeewoldevoorelkaar zet je graag in. Kijk op www.zeewoldevoorelkaar.nl of stuur direct een e-mail naar info@zeewoldevoorelkaar.nl.

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56