Afbeelding
Eigen foto

Groene Schuur-feesten gaan weer beginnen

· leestijd 1 minuut Cultuur

ZEEWOLDE - Na anderhalf jaar opent de Groene Schuur aan de Dasselaarweg weer haar deuren. “Eindelijk mogen we weer!”, reageert het bestuur blij. “Op 24 juli organiseren wij ons eerste feest. Wij kunnen als organisatie niet wachten om met een volle zaal te genieten van de leukste muziek.”

Inmiddels is de kaartverkoop gestart. “Interesse in een kaartje en ben je 16 jaar of ouder? Zorg dan dat je er snel bij bent, want de kaartverkoop gaat ontzettend hard!”, aldus Dries van Wijk, secretaris Groen Schuur Zeewolde. Kaarten zijn te koop via de site: tickets.groeneschuur.nl.

Het bestuur heeft tijdens de lock down veel berichten van haar bezoekers ontvangen. “Daaraan merken we dat zij de Groene Schuur ook ontzettend gemist hebben. Dit zorgt ervoor dat wij nog meer zin hebben om weer open te gaan!”

Open dag
Gezien de grote hoeveelheid nieuwe bezoekers die Groene Schuur verwacht te ontvangen wordt op zaterdag 24 juli tussen 16.00 en 18.00 een open dag georganiseerd. “Iedereen die geïnteresseerd is in hoe wij feesten organiseren en welke activiteiten de Groene Schuur verder mogelijk maakt is dan van harte welkom.”

Nieuwe vrijwilligers welkom
De Groene Schuur is een stichting en de organisatie rust volledig op de schouders van vrijwilligers die samen de mooiste feesten neerzetten. “Dit zorgt voor een hecht team dat met elkaar ontzettend leuke activiteiten en borrels heef”, licht de secretaris toe. “Helaas is er gedurende de sluiting ook het nodige veranderd in het leven van de vrijwilligers van de Groene Schuur, dit zorgt ervoor dat wij op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Mocht je het leuk vinden om een keer alleen of met je vrienden groep bij de Groene Schuur te komen helpen, neem dan even contact met ons op via een van onze sociale media kanalen.

Wij hopen jullie snel weer te zien op een van onze feesten!”

Meer informatie: www.groeneschuur.nl, info@groeneschuur.nl