Afbeelding
Eigen foto

Activiteitenmiddag voor kinderen bij IVN

Cultuur

ZEEWOLDE - Broodjes bakken, doolhof, blote voeten pad. Dat zijn enkele ingrediënten van de activiteitenmiddag die IVN Zeewolde op zaterdag 17 juli organiseert voor kinderen t/m 14 jaar met hun (groot)ouders. Deze kinderactiviteit vindt plaats   tussen 13.00 en 15.30 uur rondom de Roode Schuur aan de Dasselaarweg 29.

IVN gidsen gaan samen met de kinderen heerlijk spelen in en rond de Roode-schuur. Tussen al dat spelen en rennen door, wordt gezorgd voor heerlijke broodjes die de kinderen zelf mogen bakken aan een stok. Dat gebeurt samen in de vuurkuil.
De doolhof met uitkijktoren is altijd leuk om doorheen te ravotten of om je even te verstoppen. “En dan nog even op je blote voeten over het blote voeten pad wat we speciaal daarvoor hebben aangelegd. Dat is echt een heel apart gevoel.” Na afloop kunnen de voeten afgespoten en schoon geborsteld worden. In de schuur zelf staan prachtige en leerzame doe-blokken die gebruikt kunnen worden. Bij slecht weer worden er leuke activiteiten in de schuur gedaan.

(groot)ouders kunnen ondertussen in de schuur de expositie bekijken en genieten van een kopje koffie/thee. De kinderen aanmoedigen mag natuurlijk ook. 

Kosten: Leden per kind € 2,50 , Niet leden per kind € 3,50 , inclusief broodje en drankje voor de kinderen. Betaling contant en liefst gepast. Aanmelden is verplicht via h.stappers7@upcmail.nl vóór 15 juli 2021.

“Kom gezellig langs en maak er een leuke middag van.”

Meer informatie: www.ivn.nl/afdeling/zeewolde