Afbeelding
Eigen foto

Bosspelletjes in de vakantie met IVN Zeewolde

Cultuur

ZEEWOLDE -  Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, een dagje uit naar het bos is altijd leuk. IVN Zeewolde organiseert op dinsdag 20 juli  van 10.00– 12.00 uur voor kinderen van 6 – 12 jaar bosspelletjes.

“Met deze spelletjes maken we jouw dagje uit naar het bos helemaal compleet. Lekker rennen klimmen, spoorzoeken, opdrachtjes enz. Het kan allemaal. Vies worden vinden wij helemaal niet erg als je maar plezier hebt!”, staat in het persbericht te lezen. “Houd dus rekening met je kleding en schoeisel. Goede stevige schoenen zijn het beste, maar je moet er ook wel mee kunnen hard lopen, hoor! Mocht het slecht weer zijn, dan gaan we in de schuur allerlei spellen en opdrachtjes doen.”

Kun je zelfstandig in een groep op stap of gezellig met het hele gezin samen met IVN gidsen, dan ben je van harte welkom. Halverwege is er gelegenheid om even de dorst te lessen en hiervoor wordt door IVN gezorgd.

Kosten: Per kind €2,50 of gezin €7,50. IVN gezinsleden € 5,-

De groepsgrootte is beperkt. Inschrijving in volgorde van binnenkomst op conny.mager@gmail.com. Betaling contant en liefst gepast op de dag zelf.

Meer informatie: https://www.fijnuit.nl/blog/leuke-spelletjes-voor-buiten-of-in-het-bos