Afbeelding
Eigen foto

Groene Schuur feest al weer afgelast

Cultuur

ZEEWOLDE -  De aangescherpte coronamaatregelen die het (demissionair) kabinet vrijdag 9 juli in een persconferentie bekend maakte gooien roet in het eten van geplande feesten. De maatregelen houden onder meer in dat het vorige week met veel enthousiasme aangekondigde schuurfeest dat op zaterdag 24 juli in de Groene Schuur zou plaatsvinden niet door kan gaan.

Vanwege het snel toenemende aantal besmettingen mogen er geen grote feesten gegeven worden. “Een lastige en vervelende situatie”, reageert het bestuur. Het zou het eerste feest zijn na anderhalf jaar sluiting van de Groene Schuur. “De realiteit haalt helaas alle planning en tijd die in het feest gestoken is weer door de war, maar het is niet anders.” Het bestuur hoopt over niet al te lange tijd dan toch eindelijk de deuren van de Groene Schuur open te mogen gooien om mooie feesten te bouwen met en voor jongeren in Zeewolde en omgeving. 

Nieuwe vrijwilligers welkom
Ondanks dat het komende feest niet doorgaat kan de Groene Schuur nog wel wat extra handen gebruiken in de toekomst. De Groene Schuur is een stichting en de organisatie rust volledig op de schouders van vrijwilligers die samen de mooiste feesten neerzetten. “Dit zorgt voor een hecht team dat met elkaar ontzettend leuke activiteiten en borrels heef”, licht het bestuur toe. “Helaas is er gedurende de sluiting ook het nodige veranderd in het leven van de vrijwilligers van de Groene Schuur, dit zorgt ervoor dat wij op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Mocht je het leuk vinden om een keer alleen of met je vrienden groep bij de Groene Schuur te komen helpen, neem dan even contact met ons op via een van onze sociale media kanalen.”

Meer informatie: www.groeneschuur.nl, info@groeneschuur.nl