Afbeelding
logo

Vrijdag Blijdag Zomereditie: Technisch knutselen

Cultuur

ZEEWOLDE - Kom dansen, zingen en ontdekken deze zomer! Tijdens de zomervakantie organiseert FlevoMeer Bibliotheek uitdagende, creatieve workshops in het kader van Vrijdag Blijdag. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen hun creativiteit ontwikkelen met een dansworkshop, knutselen met echte prinsessen en zingen en dansen met de voorleespoppen Jip en Elly.

Technisch knutselen
Alle kinderen van 8 tot en met 12 jaar zijn op vrijdag 30 juli van harte welkom om technisch te knutselen met de TechChicks. Samen gaan jullie een trilbotje maken. Dit botje heeft als basis een dopje. Je kunt uit meerdere formaten kiezen, zodat je lekker je eigen fantasie tot leven kunt brengen. Ook kan je zien dat je iets leuks kunt maken van afval.

Reserveren verplicht
Kaarten voor de Vrijdag Blijdagen zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Vrijdag Blijdag zomereditie is van 15.00 - 16.00 uur. De toegang is gratis, maar vooraf reserveren is verplicht. Er is slechts beperkt plek, dus wees er op tijd bij.

band Combo Bossa Bela
Inspirerende kunstwerken en Braziliaanse sferen tijdens Open Deuren: Tijd voor Kunst Algemeen 15 apr, 13:38
Afbeelding
Werelddansgroep Horlepiep organiseert workshop Bosnische dans Ingezonden 15 apr, 10:46
Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 15 apr, 10:06
Afbeelding
Eerste plaats voor Tessa Schoots Rotterdam Taekon-do Cup Sport Instagram 14 apr, 23:45
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29