Collecteteam Zeewolde
Collecteteam Zeewolde Agnes van der Meer

KWF komt weer collecteren aan uw deur

Ingezonden Ingezonden

Tijdens de nationale collecteweek van KWF Kankerbestrijding (van 5 t/m 11 september 2021) wordt ook in Zeewolde weer huis-aan-huis gecollecteerd. Vorig jaar was dit al in aangepaste vorm vanwege het coronavirus en ook dit jaar zetten we dit voort.  Bij de deurcollecte wordt er ieder jaar circa € 10.000 opgehaald in Zeewolde.

Nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland kanker. Geld voor levensreddend onderzoek is daarom hard nodig. Dankzij alle donateurs kan KWF honderden onderzoeken naar kanker financieren. De slogan van het KWF is dan ook : TEGEN KANKER. VOOR HET LEVEN.

KWF gaat digitaal
Behalve een donatie met contant geld in de collectebus kun je dit jaar ook weer contactloos via een QR-code doneren. De gever kan deze code, die op de collectebus geplakt is, scannen en zo met de mobiele telefoon een bedrag overmaken. Veilig en wel net zo gemakkelijk! Ook kunnen de collectanten geld ophalen via een WhatsApp donatielink.

Collectanten gezocht
Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF? Het kost je 1 keer per jaar slechts een paar uurtjes. Als collectant ga je met de collectebus mét QR code langs de deuren. Het enthousiaste KWF collecteteam Zeewolde helpt je uiteraard daarbij. Meld je direct aan via e-mail: kwfzeewolde@gmail.com of via de landelijke site https://kwf.collecteweb.nl/aanmelden

Volg ook het collecteteam Zeewolde op Facebook voor de laatste KWF-nieuwtjes.