Afbeelding
Eigen foto

Natuurwandelingen met IVN Zeewolde

Cultuur

ZEEWOLDE - IVN Zeewolde organiseert regelmatig wandelingen in de schitterende natuur van Zeewolde. De natuurwandelingen worden gehouden onder leiding van een IVN gids op de 1e en 3e donderdag van de maand. 

De vertrektijd is om 09.30 uur bij de Roode Schuur, Dasselaarweg 29 en de wandeling duurt circa twee uur. De wandelingen zullen de komende maanden plaats vinden op 2 en 16 september, 7 en 21 oktober, 4 en 18 november, 2 en 16 december.

Houd je van wandelen in de mooie natuur rond Zeewolde, dan ben je van harte welkom om met een groep van natuurliefhebbers de natuur rondom Zeewolde nog beter te leren kennen. “De ervaringen in de afgelopen jaren laten zien dat het wandelen in een groep met gelijkgestemden enthousiasme oproept en dat de deelneemsters en deelnemers genieten van de sfeer. Tijdens de wandelingen richten we de aandacht wisselend op vogels, bomen en planten, de vruchten aan de bomen of de bladzetting en bladkleuren, paddenstoelen ..…. Kortom altijd weer verrassend, met name ook door de spontane inbreng van de deelneemsters en deelnemers”, aldus Marleen Wessels. 

De wandelroutes gaan afwisselend door de bossen bij de Roode Schuur, het IVN natuurpad, het strand, het Horsterwold, de Voorlanden, de Gelderse Slenk, de Stille Kern, het gronddepot enz. Op deze manier worden alle natuurgebieden van Zeewolde verkend. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie: Marleen Wessels, wandelgroep@ivn-zeewolde.nl