Afbeelding
Unsplash

Meet & greet op de terrassen tijdens de Koopjesdagen

· leestijd 1 minuut Cultuur

ZEEWOLDE - Tijdens de Koopjesdagen op 27 en 28 augustus is de Meet & Greet, waar de nacht van Zeewolde normaal voor zou staan, ook mogelijk! Naast de kramen vol leuke aanbiedingen in het centrum staat de horeca garant voor gezelligheid op de terrassen. 

Onder het genot van een hapje en drankje kan iedereen na de vakantie weer lekker bijpraten met elkaar. Maar de horeca ondernemers en winkeliers zouden zichzelf niet zijn als ze tijdens deze happening toch niet wat extraā€™s zouden doen. ā€œHet is immers al het tweede jaar dat wij geen Nacht van Zeewolde kunnen organiseren, wij willen onze inwoners ondertussen toch wel wat extraā€™s kunnen bieden en hebben nu een mooie oplossing kunnen vindenā€ Auke de Vries van CafĆ© het Plein is enthousiast.

Radio-uitzending
In samenwerking met Lokale Omroep Zeewolde is er een speciale radio-uitzending: vrijdag vanaf 16.00 uur en op zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur. Tijdens de uitzendingen, welke te horen zijn bij de lokale (horeca)ondernemers, wordt er niet alleen verslag gedaan van wat er gebeurt, maar je kan ook prijzen winnen, waaronder cheques van Winkelhaven Zeewolde of een clinic Flyboarden

Eco-kar als HoReCa Treintje
Het treintje rijdt vanaf de RCN langs alle deelnemende horeca tot en met het centrum. Dit met een unieke beleving. ā€œHoe dat kan verklappen we nog niet, maar het wordt ludiek Ć©n uniek. Een sterk staaltje omdenkenā€, vertelt Wilco van de Leeuw Snacks glunderend van voorpret.

Artiesten 
Er komen ook artiesten naar Zeewolde. Je maakt kans om ze te ontmoeten door te luisteren en mee te doen met de spellen. Verder is er vertier op het Kerkplein en Raadhuisplein met onder andere een Flyboard demonstratie, bezoek de politie en de brandweer.

Houd voor alle informatie de Social Media van Winkelhaven Zeewolde, de ondernemers en LOZ in de gaten. Bij LOZ is van woensdag 25 augustus alle informatie te vinden, ook hoe tickets voor de trein kunnen worden geboekt.

ā€œEen ding is zeker, 27 en 28 augustus is het centrum van Zeewolde de plek om te zijn!ā€
Bij de toegang van het centrum staan welkomstborden met daarop de richtlijnen voor het bezoek en looproutes zijn aangegeven. De Koopjesdagen zijn op vrijdag 27 augustus van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 28 augustus van 09.00 tot 17.00 uur.