Afbeelding
Hans van Nunen / Melanie E. Rijkers

Reisthrillerauteur Nathalie Pagie te gast bij FlevoMeer Bibliotheek

Cultuur

ZEEWOLDE - Thrillerfanaten opgelet! Auteur Nathalie Pagie geeft donderdag 9 september om 19.30 uur een lezing in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

Pagie doet alles uit de doeken over haar spannende boeken en de landen waarin haar verhalen zich afspelen. De Bredase schrijfster van o.a. de bestsellers IJsengel, Noordkaap en de avontuurlijke serie over journalisten Tara & Diego zal aansluitend haar thrillers signeren.
Pagie heeft tien thrillers en een aantal korte verhalen op haar naam staan, waarvan het merendeel een notering in de Bestseller Top 60 van het CPNB haalde. Ook is zij tweevoudig winnaar van de Thrillzone Award voor Beste Nederlandstalige Thriller.

Pagies nieuwste thriller Camping Oosthoek gaat over echtscheidingsadvocate Diana van Assendelft die onverwacht haar kapitale villa wordt uitgezet en met drie kinderen op de verloederde camping Oosthoek belandt. Haar man is spoorloos verdwenen. Elk verhaal van Pagie speelt zich af in een ander land, dat zij hiervoor heeft bezocht. In de lezing vertelt de schrijfster over deze landen en hoe zij haar ervaringen in haar verhalen gebruikt.

De entree is gratis. Reserveer wel even van tevoren je kaartje bij de servicebalie of online op www.flevomeerbibliotheek.nl. Er is een maximum aantal kaartjes beschikbaar, op is op.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30