Aanvoerder van de week: Ivy-Djay
Aanvoerder van de week: Ivy-Djay Eigen foto

VV Zeewolde JO9-1 speelde eerste oefenwedstrijd

Sport

ZEEWOLDE - Zaterdag 28 augustus speelde de JO9-1 zijn eerste oefenwedstrijd tegen de JO9-1 van VVOG.
Met drie spelers die net terug waren van vakantie ging de  wedstrijd van start.

Er waren meteen mooie combinaties te zien en er werd hard gestreden voor elkaar. Door een assist van Sep maakte Vigo de 1-0. Een verkeerde terugspeelbal en een eigendoelpunt zorgden alweer gauw voor een 1-2 achterstand. In het derde gedeelte van de wedstrijd wist Florian met een strakke pass Daley te bereiken, die met een mooie dribbelactie en goed schot de 2-2 wist te maken. In het vierde kwart wist VVOG weer te profiteren van een verkeerde terugspeelbal, maar door een goede voorzet van Ivy-Djay, die afgerond werd door Djestin, stond de stand op 3-3. Het lukte Joas in de spits net niet om een doelpunt te maken. In de laatste minuut maakt VVOG nog een mooie veldgoal waardoor de wedstrijd eindigde in 3-4  voor VVOG.

Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56