Afbeelding
Kirill - Unsplash

Extra raadsvergadering over datacenters live te volgen

Gemeente

ZEEWOLDE - In The Lux wordt donderdag 2 september a.s. om 20.00 uur een extra raadsvergadering gehouden over de mogelijke komst van datacenters in Zeewolde. De fracties van de Christen Unie en Zeewolde Liberaal hebben hier om verzocht. 

Vooruitlopend op besluitvorming over de mogelijke komst van het datacenter op Trekkersveld 4 willen beide partijen een informatieve bespreking met de gemeenteraad over alle onderdelen die bij de komst van een datacenter een rol spelen. De discussie gaat over de vestiging van datacenters in het algemeen, op grondgebied van Zeewolde. 

Onderwerpen zijn onder andere:

• zijn datacenters gewenst of niet;
• onder welke voorwaarden wil de gemeenteraad aan een vestiging daarvan meewerken.

De bespreking en besluitvorming over de mogelijke vestiging van het datacenter op Trekkersveld 4 volgt in oktober en november 2021. Er wordt in deze informatieve raadsvergadering alleen gedebatteerd. Er worden geen besluiten genomen en er zijn geen stukken of voorstellen. Zoals bij elke raadsvergadering is er de mogelijkheid om in te spreken. 

Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Dit kan bij de griffie  via griffie@zeewolde.nl  of 036-5229467. 

De vergadering is te volgen via de livestream van de Lokale Omroep Zeewolde en via het televisiekanaal van de LOZ. (KPN Digitaal kanaal 1481, XS4ALL digitaal kanaal 1481, Ziggo Digitaal kanaal 36, Ziggo Digitaal C+ kanaal 327 )

Wilt u aanwezig zijn als toehoorder? Ook hiervoor dient u zich aan te melden bij de griffie gezien het beperkte aantal zitplaatsen.

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56