Welke regels gelden er op het water?
Welke regels gelden er op het water? Zeewolde Actueel

Vaarbewijs – Vaardig: varen volgens de regels

Sport

ZEEWOLDE - Watersport Vereniging Zeewolde (WVZ) organiseert in samenwerking met SamenVaarbewijs wekelijks de cursussen VaarbewijsVaardig, Vaarbewijs 1 en Vaarbewijs 2.

Veel mensen hebben het water ontdekt en ondervonden dat het verblijven op en aan het water rust en een gevoel van vrijheid brengt. Heerlijk in deze tijden, heerlijk in alle tijden… maar wat zijn eigenlijk de gebruiken en regels op het water….?

Dan is het wel handig om te weten hoe het één ander werkt zo op het water. Welke borden worden er gebruikt? Hoe zit het met die voorrangsregels? Hoe kan ik gemakkelijker manoeuvreren? Waarom lijken zeilboten te zwalken en waarom gaat de boot naar rechts terwijl het roer recht staat? En vooral: “waarom moet ik in sommige gevallen afwijken van de regels?”

De WVZ organiseert voor al die vragen én voor mensen die graag hun Vaarbewijs op willen frissen, de cursus VaarbewijsVaardig. Een basiscursus van één avond over de praktische kant van de regels op het water.

Na de cursus VaarbewijsVaardig toch het officiële Vaarbewijs willen halen? Dan sluiten de cursusavonden naadloos aan en ontvangen deelnemers 50% van kosten van de VaarbewijsVaardig cursus terug. 

Voor meer informatie:  https://wvzeewolde.nl/vaarbewijs of stuur een e-mail naar samenvaarbewijs@wvzeewolde.nl

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56