Afbeelding
NMMF

Circulaire Meet-Up Afval = Grondstof in Flevomeer Bibliotheek

Cultuur

ZEEWOLDE - Afval bestaat niet! Afval is grondstof! De Natuur en Milieufederatie Flevoland organiseert samen met Flevomeer Bibliotheek Zeewolde een meet-up over het thema ‘afval=grondstof’. 

Hoe kun je zelf op grondstoffen-expeditie gaan? Denk aan circulaire mode, circulaire verbouwen, of ‘delen is het nieuwe bezit’. Laat je inspireren en meld je aan.  

De meet-up vindt plaats op woensdag 22 september van 10:00 tot 12:30 uur.

Programma: 
10:00 Ontvangst
10:05 Samen de circulaire economie versnellen
10:15 Toelichting door Lokaal initiatief
10:45 Grondstoffenquiz
11:00 Challenge deelnemer aan het woord (Flevolandse burger)
11:15 Toelichting door Lokaal initiatief
11:45 Challenge deelnemer aan het woord (Flevolandse ondernemer)
12:00 Wat wordt de volgende concrete stap? Wie durft?
12:30 Sluiting

Aanmelden
Geïnspireerd raken? Hulp nodig? Misschien anderen helpen of een goed idee delen? Kom naar de meet-up en doe mee! Aanmelden via www.nmfflevoland.nl

Circulaire Meet-ups 
Op verschillende plaatsen in Flevoland vinden bijeenkomsten van NMFF plaats, waarin we samen op zoek gaan naar kansen om de lokale circulaire economie te versnellen.

Natuur- en Milieufederatie Flevoland werkt aan een mooie en duurzame provincie Flevoland: een provincie met een rijke natuur, mooi landschap en een gezond milieu. Een provincie waar we duurzaam wonen en werken, zodat de bewoners van Flevoland van een gezonde leefomgeving kunnen genieten, nu en straks. FlevoMeer Bibliotheek is de verbindende plek voor iedereen voor een geïnspireerd, geïnformeerd, betrokken en vaardig Flevoland.