Afbeelding
IMZ

De mannen van het IMZ zingen weer!

Cultuur

ZEEWOLDE – Het Interkerkelijk Mannenkoor Zeewolde, kortweg IMZ, is maandagavond 6 september weer begonnen met repeteren.

Voorzitter/secretaris Hans Hospes meldde dat in een opgetogen bericht met uitroeptekens, en terecht. Na anderhalf jaar stilte wegens de coronarestricties voelt het voor een enthousiaste en hechte club als het IMZ als een geweldige opluchting dat het weer kan en mag.

“Nog wel op anderhalve meter”, doet Hospes nog even voorzichtig, “in ieder geval tot 20 september. Daarna zien we verder, maar de hoop is natuurlijk dat er van hogerhand dan groen licht is om ook die anderhalve meter te mogen laten voor wat het is.” Het IMZ staat in Zeewolde o.a. bekend als de initiator en organisator van de jaarlijkse Kerst Zing-in, en ook daarover is goed nieuws te melden. “We hebben besloten om op 18 december voor de 25ste keer de Kerst Zing-in te organiseren. Mannen die graag zingen en voor wie een lidmaatschap van het koor op dit moment nog wat minder gelegen komt, maar wél graag aan dit project willen meedoen, die zijn van harte welkom!” Het IMZ repeteert wekelijks op maandagavond in ‘De Schuilhof’, Elzenlaan 2, vanaf 20.00 uur.