Afbeelding
Schoolkorfbal

Korfbaltraining voor basisschoolleerlingen

Sport

ZEEWOLDE - Ter voorbereiding op het jaarlijkse ‘JAM schoolkorfbal toernooi’ op vrijdag 24 september voor de groepen 4 en 5 van alle basisscholen in Zeewolde organiseert KV Wolderwijd weer een tweetal schoolkorfbaltrainingen.

Op vrijdag 10 en 17 september zijn alle leerlingen van de groepen 4 en 5 van harte welkom op de velden van KV Wolderwijd op Sportpark de Horst in Zeewolde.

Van 17.00 tot 18.00 uur worden de leerlingen in de basis bijgespijkerd om klaar te zijn voor het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Naast vangen en gooien, wordt er op samenspel geoefend en uiteraard het scoren van doelpunten. Onder begeleiding van ervaren korfballers en jeugdtrainers van KV Wolderwijd zal er een uur lang lekker gesport worden.

Maak kennis met korfbal!
Ook een keer korfbalen? Gewoon eens meedoen om te kijken of het wat is? Dat kan altijd. Vanaf 3-4 jaar ben je al welkom bij KV Wolderwijd. Maar ook als recreant, 50-plusser of als Walking-Korfballer kun je lekker op een ongedwongen manier sporten bij KV Wolderwijd.

Meer weten of een keer meedoen? Stuur dan een mail naar info@kvwolderwijd.nl Of kom gewoon een keer naar het korfbalveld. Trainingen zijn op de dinsdag- en donderdagavond. Zaterdags worden de wedstrijden gespeeld. Meer informatie: www.kvwolderwijd.nl

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56