Aanvoerder van de week: Daley
Aanvoerder van de week: Daley Eigen foto

VV Zeewolde JO9-1 wint eerste competitiewedstrijd na kraker

Sport

PUTTEN/ZEEWOLDE - In Putten speelde zaterdag VV Zeewolde JO9-1 tegen de JO9-1 van SDC Putten.

De spelers hadden in het begin veel moeite met de felheid van de tegenstander. Zeewolde stond daarom ook al snel op een 2-0 achterstand. Vigo maakte op aangeven van Djestin de 2-1 maar al snel keken ze weer tegen een achterstand van 4-1 aan. Onder aanvoering van Jackson kwam er meer felheid en energie in het spel van VV Zeewolde met een sterk verdedigende Florian en Joas. Jackson maakte na een assist van Daley de 4-2 en daarna bracht Daley zelf de stand op 4-3. Jackson maakte na een lange run de stand gelijk 4-4. Het beloofde een spannende laatste 10 minuten te worden waarbij Zeewolde al snel ongelukkig op achterstand kwam: 5-4. Het einde naderde en op aangeven van Ivy-Djay maakte Jackson de 5-5. In de allerlaatste minuut had Sep van achteruit een mooie steekbal op Jackson en beloonde hij zichzelf met het winnende doelpunt. Hierdoor is de eerste competitiewedstrijd gewonnen door VV Zeewolde JO9-1 met 5-6.