Afbeelding
Mufid Majnun

Vaccineren zonder afspraak in Flevoland en Harderwijk

· leestijd 1 minuut Zorg en Welzijn

FLEVOLAND - Heb je nog geen vaccinatie gehad en wil je graag nog gevaccineerd worden? Dan kun je vanaf nu op de drie locaties in Flevoland (Almere, Lelystad, Emmeloord) binnen lopen om gevaccineerd te worden. Maar het kan ook in Harderwijk*. 

Kijk voor de actuele openingstijden op: https://prikkenzonderafspraak.rijksoverheid.nl/

Je kunt ook een afspraak maken via www.planjeprik.nl of 0800-7070.

Vragen over vaccinatie?
Heb je een vraag of twijfels over de vaccinatie, dan kun je terecht op de website van www.coronavaccinatie.nl. Je kunt ook een vraag stellen via het contactformulier op deze website.
Liever telefonisch contact? Dat kan via het telefoonnummer 088-0029919.

Voorlichtingsbus
Sinds 31 augustus rijdt GGD Flevoland met een bus naar de inwoners van Flevoland toe om voorlichting te geven over de coronavaccinaties.
Dus heb je vragen over de vaccinatie tegen corona? Heb je twijfels over de prik en wil je graag eens met een deskundige hierover praten? Of vind je het eng om een prik te krijgen en wil je hulp om je angst te verminderen? Kom naar de bus en de GGD-medewerkers geven antwoord op al je vragen!

Naast voorlichting is er ook een mogelijkheid is om direct gevaccineerd te worden.
Klik hier voor de busroute: https://www.eengezonderflevoland.nl/covid-19/voorlichtingsbus/ 

Locaties
Alle vaccinatielocaties in de regio Flevoland hebben voldoende parkeerruimte. Voor minder validen is ruimte om dichtbij de ingang te parkeren. Parkeren is gratis. De gebouwen zijn goed toegankelijk met bijvoorbeeld rolstoel, looprek of rollator. Er zijn ook rolstoelen beschikbaar.

Gele boekje
Na je vaccinatie een stempel in het gele boekje? Neem dan het boekje mee naar de vaccinatielocatie. Daar krijg je, naast de registratiekaart, een stempel in het gele boekje.

*De priklocatie in Harderwijk zit nabij het Dolfinarium - Strekdam 51 (Dit is niet de hoofdingang van het Dolfinarium. Volg de borden richting Dolfinarium. Bezoekers worden bij deze locatie door de parkeerwacht verder geleid naar de juiste parkeerplaats en ingang).