Aanvoerder van de week: Florian
Aanvoerder van de week: Florian Eigen foto

VV Zeewolde JO9-1 verliest van sterk spelend VVOG JO9-1

Sport

HARDERWIJK/ZEEWOLDE - Met Florian als aanvoerder ging het team JO9-1 afgelopen zaterdag in de mist onderweg naar Harderwijk voor de wedstrijd tegen VVOG JO9-1.

In de eerste helft ging het gelijk op en na een achterstand van 1-0 maakte Jackson na een slim genomen corner van Ivy-Djay de 1-1. VVOG kwam daarna door twee doelpunten op 3-1 en vlak voor de rust maakte Daley de 3-2. Sep speelde achterin weer zeer sterk en Joas en Djestin probeerde vanaf de zijkant veel druk te zetten. De tweede helft kregen de voetballers van VV Zeewolde steeds meer moeite met de technische spelers van VVOG waardoor ze twee goals tegen kregen. Vigo bracht op aangeven van Jackson de stand weer op 5-3, echter VVOG maakte vlak daarna weer twee goals. Jackson maakte op aangeven van Ivy-Djay nog de 7-4 maar het slotakkoord was voor de spelers uit Harderwijk waardoor uiteindelijk de wedstrijd verloren werd met 8-4.