Afbeelding
FlevoMeer Bibliotheek

Handiger op computer met de gratis cursus Klik & Tik

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - Belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen: het gaat tegenwoordig bijna allemaal via het internet. Maar lang niet iedereen kan goed met computers overweg. Daarom biedt FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde ondersteuning bij het omgaan met de computer met de gratis cursus Klik & Tik. 

Wil je weten wat deze cursus inhoudt en of het iets is voor jou? Kijk dan mee tijdens een eenmalige ‘snuffelles’ Klik & Tik op dinsdag 5 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Hier kunnen tevens vragen gesteld worden aan de experts. 

Klik & Tik is een oefenprogramma voor iedereen die wel wat ondersteuning kan gebruiken op digitaal gebied. Door middel van filmpjes gaan deelnemers aan de slag met praktische oefeningen. Na het volgen van deze cursus zijn ze een stuk handiger met de computer. 

In het programma is alle ruimte voor de eigen behoefte, veiligheid en persoonlijk contact. De gratis cursus bestaat uit acht bijeenkomsten en wordt gegeven in de bibliotheek onder begeleiding van deskundige medewerkers. Naast het volgen van de cursus is er gelegenheid om tijdens de openingsuren van de bibliotheek te oefenen op één van de internetcomputers.

Meekijken tijdens de les op 5 oktober? Belangstellenden zijn van harte welkom! Aanmelden is niet nodig.