Afbeelding
Jeannette - IVN Zeewolde

Paddenstoelenexcursie

Cultuur

ZEEWOLDE - Vanaf de Roode Schuur start de lokale IVN afdeling op zondag 3 oktober en zaterdag 16 oktober om 13.30 uur een paddenstoelenexcursie.

De excursie gaat langs paddenstoelen in het bos. Aan het eind van de excursie weet je meer over de functie van paddenstoelen in het bos, over de waanzinnig knappe samenwerking tussen bomen en paddenstoelen en heb je meerdere (giftige)paddenstoelen gezien. De paddenstoelenexcursie duurt ongeveer 1,5 uur. Er wordt in laag tempo gelopen. 

Naderhand zijn in de Roode Schuur nog paddenstoelen te bewonderen en kan er wat genuttigd worden. “En als je er toch bent kan je natuurlijk de herfstexpositie bewonderen en misschien willen de kinderen nog wel over het blotevoetenpad lopen”, meldt het IVN. 

Losse toegangsbewijzen kosten €2,50 per kind of volwassene. Voor leden van IVN is het tarief € 5,00 per gezin, voor niet-leden €7,50. Aanmelden bij: activiteiten@ivn-zeewolde.nl onder vermelding van: paddenstoelenexcursie.

De Roode Schuur is op beide dagen open van 13.30 tot 15.30 uur. Er geldt een maximaal aantal deelnemers. Het bezichtigen van de expositie is gratis.

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56