Aanvoerder van de week: Jackson
Aanvoerder van de week: Jackson Eigen foto

VV Zeewolde JO9-1 verliest nipt van Sparta Nijkerk JO9-1

Sport

ZEEWOLDE – Het Zeewolder team begon zaterdag niet echt lekker aan de wedstrijd aangezien de bal na 20 seconden al in hun net lag.

Gelukkig maakte aanvoerder Jackson wel al snel weer de 1-1. Het team van Zeewolde hielp de tegenstander in het zadel door foutjes achterin die meteen afgestraft werden. Inmiddels liep Sparta Nijkerk uit naar een 1-4 voorsprong. Door goals van Ivy-Djay en Jackson kwamen ze terug naar 3-4 maar vlak daarna weer een klein foutje waardoor ze op twee goals achterstand kwamen.
Djestin schoot op aangeven van Ivy-Djay de 4-5 binnen. De laatste 10 minuten ontaardde in een voetbalgevecht met niet al te mooi spel maar wel veel energie. Daley, Sep, Joas en Florian gingen volop in de strijd voor elke bal en liepen zich helemaal leeg. Om de minuut werd er een goal gemaakt. Eerst Sparta Nijkerk 4-6, daarna Jackson 5-6, daarna weer Sparta Nijkerk 5-7. Daarna weer Jackson op aangeven van Ivy-Djay 6-7, daarna Sparta Nijkerk 6-8 en als laatste weer Jackson op aangeven van Vigo waardoor de eindstand op 7-8 kwam.

Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56