CMV n3 tijdens de wedstrijd in Elburg
CMV n3 tijdens de wedstrijd in Elburg Eigen foto

Jongste volleyballers spelen weer wedstrijden

Sport

ELBURG/ZEEWOLDE - Na een klein jaar zonder toernooien, is nu ook voor de jongste volleyballers de competitie weer begonnen. Op zaterdag 25 september werd het eerste toernooi van dit jaar gespeeld in Elburg.

Vanuit Zeewolde deden er zes teams mee. Twee teams in niveau 5 (groep 7 basisschool) drie teams in niveau 4 (groep 5/6 basisschool) en een team in niveau 3 (groep 4/5 basisschool). De vereniging zoekt nog wat meer kinderen in de basisschoolleeftijd die willen volleyballen, zodat er ook een team (of meer teams) kan inschrijven in niveau 2 (vanaf 5 of 6 jaar).

Alle Cool Moves Volleyballers trainen op de woensdag in het Baken. Niveau 2 en 3 trainen van 17.00 tot 18.00 uur, niveau 4 traint van 17.00 tot 18.30 en niveau 5 traint van 17.30 tot 19.00 uur. Zit jij op de basisschool, kun je (redelijk) goed een bal gooien en vangen en wil je wel eens een keertje proberen of volleybal jouw sport is? Een keertje mee doen op woensdag? Mail dan naar Wilma Koekoek (coördinator CMV Zeewolde), wilmak71@gmail.com.