Afbeelding
RSC Zeewolde

Zitteam Ruitersportcentrum Zeewolde wint titel Bestzittend Ruitersportcentrum 2021

Sport

WOUDENBERG / ZEEWOLDE - Het zitteam van Ruitersportcentrum Zeewolde heeft tijdens de regiofinale, die verreden werd in Woudenberg voor de 7e maal de titel ā€œbestzittend Ruitersportcentrumā€ gewonnen. 

Het zitteam, bestaande uit: Lotte van der Velde, Ivy Koelemij,Ilse Pijl, Stephanie Voorn, Nicky de Boer, Jasmijn Schagen, Danielle Mosterd, Veerle Zwagerman, Noella van Isselmuden, Sylvia Steijger, Samantha den Engelsman en Marielle Bergervoet, hebben met elkaar het beste en hoogste resultaat van de regiofinale neer weten te zetten, waardoor ze gehuldigd werden als bestzittend Ruitersportcentrum.

De zitcompetitie is een landelijke competitie waarin houding en zit van de ruiters en amazones centraal staan. Hierbij worden de deelnemers onderverdeeld in 4 categorieĆ«n ingedeeld naar leeftijd en niveau. Tijdens deze regiofinale gingen in categorie 1 Ivy Koelemij en Ilse Pijl door naar de kwartfinales. In categorie 2 heeft Stephanie Voorn zich geselecteerd door haar categorie te winnen. Marielle Bergervoet wist in categorie 4 een startbewijs te bemachtigen voor de kwart finale. De dames hebben allemaal super gepresteerd en door de hoge resultaten en punten van iedereen in het gehele team ging de eretitel voor de 7e maal naar het zitteam van Ruitersportcentrum Zeewolde. 

De geselecteerde amazones gaan op 21 november in Zwolle aan start in de kwart finale en gaan hun best doen om zich te selecteren voor de halve finale!

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30