Afbeelding
Eigen foto

Finn van Schaik winnaar 4x4 competitie september

Sport

ZEEWOLDE - De 4x4-competitie, die elke vrijdagmiddag wordt gespeeld bij VV Zeewolde, is in september gewonnen door Finn van Schaik.

Vrijdag 24 september was de prijsuitreiking. Alle vier vrijdagen van september werden er drie spannende wedstrijden van 15 minuten gespeeld. Er deden gedurende de maand meer dan 40 kinderen mee aan de diverse wedstrijden, allemaal even fanatiek. Aan het einde van de maand bleek Finn van Schaik de meeste punten te hebben verzameld. Hij legde beslag op de felbegeerde 4x4-competitebeker van de maand september met een totaal van 26 punten. De tweede prijs ging naar Djensly Donald met een totaal van 22 punten. De derde prijs ging naar Justin van Empelen, hij verzamelde in totaal 21 punten.

Inmiddels is de 4x4 competitie van oktober weer van start gegaan. De wedstrijden staan weer garant voor spektakel en plezier. Wie-o-wie gaat er deze maand met de prijzen vandoor?

De opzet van de 4x4 competitie is om de jonge voetballertjes spelenderwijs in verschillende samenstellingen drie partijen van 15 minuten te laten spelen. Op deze manier leren ze in kort tijdsbestek veel andere kinderen kennen. Aan het einde van elke maand worden de in de verschillende partijtjes verzamelde punten opgeteld. De prijsuitreiking vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand.

band Combo Bossa Bela
Inspirerende kunstwerken en Braziliaanse sferen tijdens Open Deuren: Tijd voor Kunst Algemeen 15 apr, 13:38
Afbeelding
Werelddansgroep Horlepiep organiseert workshop Bosnische dans Ingezonden 15 apr, 10:46
Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 15 apr, 10:06
Afbeelding
Eerste plaats voor Tessa Schoots Rotterdam Taekon-do Cup Sport Instagram 14 apr, 23:45
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29