Max (r) en Bruce (l) met jeugd/jongerenwerker Lars Oostland
Max (r) en Bruce (l) met jeugd/jongerenwerker Lars Oostland Zeewolde Actueel

Max en Bruce winnen golden tickets voor DJ-workshop

Cultuur

ZEEWOLDE – Max (bijna 11) en Bruce (11) dromen ervan om professioneel DJ te worden. Wellicht is de DJ-workshop die het jeugd- en jongerenwerk Zeewolde gratis organiseert een eerste, belangrijke stap in hun mogelijke carrière als DJ; dankzij een golden ticket krijgen zij straks tips en trics van niemand minder dan DJ Jodi Bernal. Deze kregen zij vrijdagmiddag uitgereikt van jeugd/jongerenwerker Lars Oostland.

De DJ-workshop duurt acht weken en vindt plaats in de Eclips. De acht plaatsen die beschikbaar waren voor de toekomstige jeugdige DJ’s waren al snel vol. Met dank aan Wilco van Leeuwen van De Leeuw Snacks, toevallig ook een goede vriend van Jodi Bernal, werden er twee plekken extra weggegeven middels een golden ticket. Liefhebbers konden zich hier via een Facebook-actie voor aanmelden.

De winnaars Max en Bruce zijn heel blij en pakken deze kans met beide handen aan. “Cool”, reageerden ze. Beide jongens zijn al een beetje met het DJ-gebeuren bezig. Max heeft daarbij DJ Tiesto als grote voorbeeld en Bruce DJ Armin van Buuren.