Afbeelding
Eigen foto

HCZeewolde kijkt terug op Super Sunday

Sport

ZEEWOLDE – HCZeewolde vierde 10 oktober het Super Sunday Oktoberfest. Op deze dag spelen alle teams thuis. 

Het is vooral een gezellig samen zijn voor jong en oud, voor leden en niet-leden. Om alle teams de gelegenheid te geven bij elkaar te kijken en elkaar aan te moedigen. Het beloofde een mooie dag te worden. De sfeer was al gezet door de barcommissie in Dirndl en lederhosen met sfeervolle Duitse muziek.

De eerste teams, veteranen Heren A en veteranen Dames A betraden als eerste de velden. De Dames A pakten de wedstrijdpunten met een 3-1 winst tegen SCHC 30C. Helaas waren de heren van IJsseloever H35 net een beetje beter dan de eigen Heren A; zij verloren met 1-3. 

Na een hapje en een drankje met de tegenstanders om de wedstrijd na te bespreken, werden de sporttenues ingewisseld voor kleurrijke dirndljurken en lederhosen om daarin de jongere generaties aan te moedigen.

Om 13.00u stapten Dames 1 en Jong Dames 1 op het veld. Twee spannende wedstrijden waarbij Dames 1 zelfs 2 strafballen mocht nemen tegen Lelystad D1. Dames 1 won met 6-1.

Jong Dames 1 wist met een zege van 2-0 van Almeerse DJ4 te winnen.

Onder het genot van onder meer ‘bratwürsten mit kartoffelsalat’, het is tenslotte Oktoberfest, werd het team Heren 1 aangemoedigd in de wedstrijd tegen Voorhout H1. Lang bleef de stand op 0-0. Helaas wist Voorhout H1 toch de keeper van Zeewolde te passeren, niet eenmaal, maar twee keer. Met 0-2 ging Voorthout H1 met de winst naar huis.

“Bis zum nächsten Super Sunday!”