Afbeelding
Eigen foto

Fit20 Zeewolde viert 1-jarig jubileum met open dag

Partnerbijdrages

Kort en krachtig! Dat kenmerkt de innovatieve en unieke fitnessmethode van fit20. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.

Het geheim van de fit20 training is dat je in heel korte tijd, op een veilige manier, net over de grens van je kunnen heen gaat. Juist die paar seconden langer trainen dan je denkt te kunnen, geven een zeer sterk signaal om alles in je lichaam te verbeteren. Voor deze intense manier van trainen heb je deskundige persoonlijke begeleiding nodig. Jouw begeleider weet precies hoe lang je nog moet volhouden om het beste resultaat te krijgen. Ook wordt er voor gezorgd dat je niet ongewild ‘smokkelt’ en de verkeerde spieren belast of aanspant. Je wordt veilig en zonder blessures naar jouw optimale gezondheidsprikkel begeleid. Jij concentreert je alleen op de correcte uitvoering voor het beste resultaat.

Of je nu super fit bent of juist een beperking of klacht hebt, overgewicht, jong of oud bent, chronische ziekte of blessure hebt. De personal trainer begeleidt je iedere training naar jouw topprestatie om jouw gezondheidsdoelstelling te realiseren. De trainer let op dat iedere oefening correct wordt uitgevoerd en legt de resultaten vast in de fit20 app.

Ervaar fit20 zelf en kom zaterdag 23 oktober naar onze open dag! U krijgt 2 gratis kennismakingstrainingen aangeboden.

U kunt hiervoor alvast een afspraak maken via fit20zeewolde.nl . We zien u graag!

Dit is een partnerbijdrage van:
Fit20 Zeewolde,
Stevinweg 1,
tel. 036-2032000.
www.fit20zeewolde.nl