Afbeelding
IVN

Avondwandeling en knutselmiddag bij IVN

Cultuur

ZEEWOLDE - Op zaterdag 30 oktober is de (inter)nationale ‘nacht van de nacht’. Je kunt dan onder leiding van IVN gidsen wandelen in het donker.

Vanaf 19.00 uur is er iets te drinken en muziek bij de Roode Schuur aan de Dasselaarweg. Vertrek is om 19.30 uur. “Onderweg besteden we aandacht aan de invloed van licht op het leven in het bos. Vanuit het duister stapt een verhalenverteller en we ervaren dat je gehoor verandert in het donker. Als het meezit kunnen we ook nog kennis maken met nachtvlinders en horen we iets over de invloed van licht op deze gevleugelde vriendjes”, meldt IVN Zeewolde. 

Kinderen kunnen mee, mits ze niet te bang zijn in het donker. De wandeling duurt ca. 2 uur.  Tip: draag stevige, waterdichte schoenen bij vochtig weer en eventueel een regenjas. Om echt te genieten van het donker wordt verzocht ook donkere kleding te dragen. De activiteit kost € 7,50 per gezin, een gezin van IVN Zeewolde leden betaalt € 5,00 en losse kaartjes kosten € 2,50.

Knutselmiddag
Dol op knutselen? Kom dan op zondagmiddag 31 oktober naar de Roode Schuur die in het teken staat van de herfst. Laat je fantasie de vrije loop tijdens het knutselen. Of kom langs om de herfst expositie bekijken.

Iedereen is welkom tussen 13.00 en 16.00 uur. Het knutselen kost € 2,50 voor kinderen en IVN leden. Niet leden betalen € 5,00. Graag voor het knutselen even aanmelden op activiteiten@ivn-zeewolde.nl Toegang tot de herfst expositie is gratis en daar hoeft ook niet voor aangemeld te worden.