Afbeelding
Eigen foto

Smeepoort menswear is hot

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

HARDERWIJK - Al bijna 22 jaar runt het echtpaar Rick en Diana met veel passie dé mannenmode zaak in Harderwijk, Smeepoort menswear. Vanaf de inkoop tot en met een zwaai naar de klant die, al dan niet met een gevulde tas, de winkel verlaat. Het grote voordeel dat het echtpaar alles zelf doet is dat ze precies weten wat er gebeurt in de zaak. Zo kunnen ze op de specifieke wensen van een klant ingaan. 

Gezellig, eigentijds en eerlijk advies
Ze kunnen iedereen kleden, lang, klein, smal of een ‘maatje meer’, jong en oud. Iedereen moet gekleed kunnen worden is het motto van het echtpaar. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in hun klanten en adviseren ze graag voor een mooie aanvulling in hun kledingkast. Dit alles in een sfeervolle ambiance en onder het genot van een kopje koffie. Ze zijn altijd eerlijk en vinden het belangrijk dat een klant tevreden de deur uitloopt.

Ruime collectie
Als je in de winkel loopt zie je dat er veel aandacht wordt geschonken aan de collectie. Alles wordt gepresenteerd op kleurthema’s. Door de ruime sortering en brede prijsopbouw is de collectie voor iedere man toegankelijk; voor de mode bewuste man, maar ook voor de man die comfort zoekt. Als nieuwtje kunnen ze melden dat ze vanaf het voorjaar 2022 STATE of Art gaan verkopen. Dit naast het mooie merken pakket dat ze nu al te bieden hebben.
Smeepoort menswear is gespecialiseerd in bedrijfskleding en voor het aankleden van koren draaien ze hun hand ook niet voor om. Niks is ze te gek!

Uitgebreide, persoonlijke service
Het echtpaar neemt ruimschoots de tijd om hun klanten te helpen. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel. Sluitingstijd kennen ze niet. Althans niet volgens de klok. Ze gaan pas dicht als de laatste klant tevreden de deur uit is. Ze gaan nog verder met hun service. Ze komen bij de mensen thuis, ze bezorgen de kleding als het vermaakt moet worden of u kunt zelfs kledingadvies thuis, in eigen vertrouwde omgeving, krijgen. Ook private shoppen is een mogelijkheid die het echtpaar biedt. Dit kan op de maandagochtend en iedere avond van maandag t/m donderdag in de zaak.

Kortom, loop eens binnen bij Smeepoort menswear en laat je verrassen en inspireren door het echtpaar Rick en Diana Jansen. “Je bent van harte welkom!”

Dit is een partnerbijdrage van:
Smeepoort menswear
Donkerstraat 19, Harderwijk
Tel 0341-412231
www.smeepoortmannenmode.nl
info@smeepoortmenswear.nl