Afbeelding
Coloriet

Nieuw Grand CafƩ gaat heten: De Buren

· leestijd 1 minuut Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - De naam van het nieuwe Grand CafƩ aan de Flevoweg is bekend. Inwoners van Zeewolde konden eerder stemmen op de nieuwe naam en de winnaar is geworden: De Buren. Vanaf begin 2022 opent Grand CafƩ De Buren dan officieel haar deuren voor alle inwoners van Zeewolde!

Kom ook vast ā€˜Gluren bij De Burenā€™
Ondanks dat de officiĆ«le opening nog even op zich laat wachten, mag in december iedereen alvast komen ā€˜Gluren bij De Burenā€™. Dit kan door even binnen te lopen tussen 10.00 en 11.00 uur op maandag tot en met donderdag in de periode van 13 tot en met 23 december.
Op 10 en 12 januari 2022 wordt er gestart met een aantal kennismakingsactiviteiten waar iedereen gratis aan mee kan doen. ā€œSuper leuk dat we nu van start kunnen gaan. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de inrichting van het Grand CafĆ© en we zijn heel erg blij met het resultaat. Het is een gezellige en sfeervolle plek geworden waar alle inwoners van Zeewolde welkom zijn.ā€™, vertellen projectspecialist Martie Boersma en projectmedewerker Trudy de Jong enthousiast.

Club- en inloopactiviteiten
Vanaf 17 januari 2022 wordt er gestart met een vast programma voor de activiteiten. Elke maandag, woensdag en vrijdag kan iedereen deelnemen aan de Club Activiteiten met themaā€™s als Lezen & Luisteren, Ontmoeten & Ontspannen, Gezond & Gezellig en Kunst & Knutsels. ā€œWe hebben gekozen voor zeven themaā€™s voor de activiteiten zodat er voor iedereen wat leuks bij zitā€, vertellen Martie en Trudy. ā€œEr zijn Club Activiteiten die wekelijks plaatsvinden op vaste tijden waar de deelnemers een lidmaatschap op kunnen nemen voor een vast bedrag per maand. Ook organiseren we regelmatig Inloop Activiteiten waar men zich per keer voor kan aanmelden.ā€  

Meer informatie over Grand CafƩ De Buren en een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.deburenzeewolde.nl. Hier kan iedereen zich ook opgeven voor de activiteiten.
Bij De Buren worden de huidig geldende corona maatregelen gehanteerd en op dit moment is het horecagedeelte nog niet open. Vanaf 17 januari is ook het horecagedeelte open en kan men vanaf 9.30 uur in ieder geval terecht voor een kopje koffie. Tussen 11.30 en 14.00 uur kan men ook genieten van de lunch.
Meer informatie en actuele openingstijden zijn ook te vinden op www.deburenzeewolde.nl.

 

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30