Afbeelding
Eigen foto

Delarange Cosmetics en Flores Natural Cosmetics gaan samen verder

Zakelijk

ZEEWOLDE - Delarange Cosmetics uit Zeewolde en Flores Natural Cosmetics uit Kampen kondigen in een persbericht aan per direct samen verder te gaan.

Beide ondernemingen voegen al hun activiteiten samen op het gebied van de ontwikkeling en productie van cosmetica en medical devices. De versterking van de marktpositie is de belangrijkste reden voor het samengaan. De samengevoegde organisatie gaat op termijn onder de naam Delarange Cosmetics werken vanuit Zeewolde, waar Delarange sinds de oprichting in 1991 is gevestigd.

Delarange komt met de bundeling van beide bedrijven uit op een jaaromzet van ruim 26 miljoen euro. Na de samenvoeging heeft Delarange Cosmetics ruim 150 medewerkers in dienst. Dirk van Rij en Johan Bruinsma vormen samen de nieuwe directie. Alle huidige medewerkers behouden hun baan.

Delarange Cosmetics is een internationaal georiënteerde onderneming met een afzetgebied dat grote delen van Europa bestrijkt. Het levert een breed scala aan cosmeticaproducten. Van gezichts- en mondverzorging tot sun care en medical devices. Delarange ontwikkelt en produceert voor private labels en diverse cosmeticamerken in binnen- en buitenland. Daarnaast is de onderneming actief in de markt van medical devices.