Paasverhaal Zeewolde
Paasverhaal Zeewolde Eigen foto

Voorbereidingen ‘Paasverhaal Zeewolde’ in volle gang

Cultuur

ZEEWOLDE – Op vrijdag 15 april vindt op het Raadhuisplein een evenement plaats dat officieel niet mag worden afgeschilderd als de Zeewolder editie van ‘The Passion’, maar intussen is de vergelijking met het bekende KRO/NCRV-programma zo gek nog niet. Sterker nog: het belooft een geweldig muzikaal spektakel te worden. 

Drijvende kracht achter de organiserende stichting is Zeewoldenaar Rick Mook, die samen met vele logistieke vrijwilligers, sponsors, zangers/acteurs en technici bezig is het evenement gestalte te geven. “Er is al veel gedaan, maar er moet ook nog veel gebeuren”, laat Rick weten. “Alle enthousiaste hulp is welkom, en wie wil meedoen mag me bellen of mailen. Een berichtje naar rick@paasverhaalzeewolde.nl of een belletje/appje naar 06 - 3032 1768 is voldoende. Welkom!”

De website van de organiserende stichting is onder constructie. Nader bericht over dit evenement volgt zodra deze is herzien en aangevuld. Wordt vervolgd, dus!

Afbeelding
Aan de slag met een idee om uw buurt op het platteland te verbeteren? Kom naar het Leefbaarheidscafé! Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Ondernemers en Oosterwold centraal bij openbare fractievergadering CDA Zeewolde Politiek 27 mrt, 11:18
Afbeelding
Rotarycheques voor hospice, Toon Hermanshuis en IDPZ Zorg en Welzijn Instagram 27 mrt, 09:09