Afbeelding
Zeewolde Actueel

Trendy Wood Shop breidt verder uit

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – Gestart in 2017 als online shop om vervolgens als shop-in-shop steeds meer bekendheid te krijgen is Trendy Wood Shop in korte tijd uitgegroeid tot een succesvolle woonwinkel. Met als gevolg dat de huidige winkel in de Ravelijn uit zijn voegen barst. En dus gaat Trendy Wood Shop verder uitbreiden.

Naast de, één van de grootste shop-in-shop bij De Winkeltjes, mocht Nico de Groot, eigenaar van Trendy Wood Shop, in overleg met de eigenaar van de Ravelijn de etalage vullen van het naastgelegen leegstaande pand. Die etalage werd steeds voller en werd ook de rest van de ruimte gevuld en ontstond er een winkel. “Nu, op zoek naar een nieuw stuk magazijn/winkel gebeurde dat op eenzelfde manier met tot gevolg dat ik er nu 300 m2 bij kan huren en de winkel een keer zo groot wordt. Op die manier kunnen we nog meer laten zien.” Met de uitbreiding van de eigen winkel trekt Trendy Wood Shop zijn collectie terug uit De Winkeltjes. “Dat bestond vooral uit accessoires en dat wordt hier nog eens ruimschoots aangevuld.”

De winkel trekt klanten uit heel Nederland en daarbuiten. Met name Duitse toeristen komen er graag. “Zij komen specifiek voor het houtsnijwerk en de exclusieve meubels, zoals de tafeltjes met de versteende houten bladen van wel een miljoen jaar oud”, aldus Nico, die de zaak samen runt met echtgenote Corry, dochter Pamela en schoonzoon Quirijn, ‘een echt familiebedrijf dus’, aangevuld met verkoopster Hanneke.

Bij Trendy Wood Shop vind je alles om je huis mee in te richten. De collectie wordt wekelijks aangevuld. Populair zijn de bankstellen en relax fauteuils van Deens design. Nico: “Vooral door de mooie kwaliteit, goede afwerking en dito service.” Ook het maatwerk is gewild. In principe kan alles op maat gemaakt worden. De houten meubelen, van mango, eiken, teak en binnenkort ook 200 jaar oud eiken, komen voornamelijk uit Indonesië. Blikvanger is de oude bewerkte teakhouten deur. Nico: ‘Prachtig toch?”

Dit is een partnerbijdrage van:
Trendy Wood Shop,
info@trendywoodshop.nl,
www.trendywoodshop.nl,
tel 06-5471 2749.

Afbeelding
Man gewond na val te water van schip bij IJsseloog: KNRM Urk en kustwacht schieten te hulp 112 17 apr, 15:00
Afbeelding
Help de bij! Ingezonden Instagram 17 apr, 12:57
De voorronde van de Grote Verkeersquiz in Zeewolde werd gespeeld op 3 april
Urk winnaar van Grote Verkeersquiz Flevoland; Zeewolde wint spandoekenwedstrijd Ingezonden 17 apr, 12:52