Sander Kosta
Sander Kosta Zeewolde Actueel

SuperTank lanceert ‘dag en nacht-wasstraat’

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE — Tanken, een perfect schone auto, en intussen een smakelijk broodje met koffie. Dat is het klantconcept waar Sander Kosta, manager van de SuperTank-vestiging aan de Landbouwweg, voortvarend aan werkt. De wasstraat is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend, en dat is uniek in Zeewolde. Ook iets om te onthouden: ter introductie is een week lang elk programma te activeren tegen een extra scherpe actieprijs.

De verbouwing van de SuperShop is nog in volle gang, maar de nagelnieuwe wasstraat is inmiddels bedrijfsklaar. De autowasmachine is geplaatst in de ruime hal van de voormalige truckwash, en is van het type ‘rollover’. “Dat wil zeggen dat de auto als het ware geparkeerd wordt, en op een vaste plaats blijft staan”, legt Kosta uit. “De machine ‘leest’ dan de contouren van de wagen, en draait vervolgens het gewenste programma. Voordeel: terwijl de wasmachine z’n werk doet kan de klant op het gemak de SuperShop even aandoen voor een kopje koffie, en de rest.”

De wasstraat is geschikt voor zowel personenauto’s als bedrijfsbusjes. “Onbemand wassen, 24 uur per dag!”, aldus Kosta. Zeer aantrekkelijk dus voor de eigenaar van een personenauto die buiten kantooruren, ook ’s avonds, een wasbeurt wil laten uitvoeren, maar evenzeer voor de zakelijke klant die zijn bedrijfsbus in korte tijd weer wil laten glimmen. Speciaal voor deze categorie is wassen met de SuperTank-tankpas mogelijk gemaakt. 

Voor een autowasbeurt kan contactloos worden betaald, en er is een flinke lijst aan keuzemenu’s, waarbij vooral de speciale programma’s voor cabrio’s en contactloos wassen opvallen. “Wassen met hogedruktechnologie, speciale velgenborstels die ook de wielkasten meenemen, vernieuwde shampoos, aan alles is gedacht”, besluit Kosta. 

Dit is een partnerbijdrage van:
SuperTank Zeewolde
Landbouwweg 18
3899 BE Zeewolde
Tel .: (036) 521 92 10
www.supertank.nl