Afbeelding
Zeewolde Actueel

Vernieuwde winkel colors@home Roel van der Zanden ademt sfeer en beleving

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – Om mee te gaan met de tijd én de wensen van de klant besloot interieurspecialist colors@home Roel van der Zanden de winkel grondig onder handen te nemen. Vorige week werd de vernieuwde winkel geopend.

De verandering is voelbaar zodra je over de drempel stapt. Eerder werd de winkel door de drukte nog wel eens gebruikt als opslag. “Door de verbouwing en de extra opslagruimte is het weer een winkel geworden zoals het hoort”, aldus ondernemer Roel van der Zanden. Met de rijke uitstraling van bijzondere wandbekleding en de visuele presentatie van de vele mogelijkheden die er zijn in raamdecoratie, in combinatie met de inrichting als ware het één grote gezellige huiskamer, ademt de vernieuwde winkel een en al sfeer en beleving. Ook de productgroepen gordijnen, vloeren, buitenzonwering en horren komen hier uitgebreid in beeld.

Belangrijkste pijler van colors@home Roel van der Zanden is het maatwerk in woningstoffering. Met de kennis van de producten en de uitgebreide presentatie kan de interieurspecialist de klant deskundig adviseren. Vanwege de enorme keuze binnen de verschillende productgroepen, zoals raamdecoratie, is dat geen overbodig luxe. “Vaak blijkt dat er nog meer mogelijk is, bijvoorbeeld op technisch vlak (monteren) of op functies”, licht Van der Zanden toe.

Naast het bespreken van de persoonlijke wensen in de winkel, wordt bij de klant thuis bekeken of en hoe deze uitgevoerd kunnen worden. “Daar ligt onze kracht”, benadrukt de ondernemer, die het product ook komt monteren, leggen of ophangen.

Beleving was het uitgangspunt voor de nieuwe winkel. Om dat te ervaren zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden in raamdecoratie, middels een shop-in-shopformule, visueler gemaakt. Zo zijn er lades met voorbeelden en met filmpjes, die draaien op een QR-code, wordt getoond hoe een product werkt. Ook is er meer oog voor detail. Bijvoorbeeld voor het ‘afstijlen’, denk hierbij aan de afwerking, functionaliteit en bedieningsgemak. Zo kun je via een tablet de slimme bediening ervaren voor verlichting, geluid en ook de raamdecoratie van Bece en Luxaflex.

De verf is uit het assortiment verdwenen. Daarentegen beleeft de behangcollectie een mooie upgrade met het dealerschap van Arte, die de collectie naar een hoger segment tilt; ‘van behang naar wandbekleding’. “Want dit designer behang mag je eigenlijk geen behang meer noemen; het is bijna kunst aan de muur.”

De winkel is open op dinsdag van 09.00 – 18.00 uur, woensdag en donderdag op afspraak, op vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Dit is een partnerbijdrage van:
colors@home Roel van der Zanden
Raadhuisplein 16
Tel. 036-5227869
www.colorsathome-zeewolde.nl
e-mail: roelvdzanden@colorsathome.nl