Sebastian de Leeuw
Sebastian de Leeuw Zeewolde Actueel

Vijf jaar ‘De Leeuw Tweewielers’: vijf maanden leuke acties

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE — Deze februarimaand is het precies vijf jaar geleden dat Sebastian de Leeuw zich eigenaar mocht noemen van de bekende fietsenwinkel en -werkplaats aan de Stevinweg. De firma viert dat welverdiende zakenlustrum met aantrekkelijke acties waarin op een of andere manier telkens dat getal vijf een rol speelt. “Wie jarig is trakteert, nietwaar?”

Vijf jaar ondernemen, waarvan maar liefst twee jaar onder het juk van het coronavirus, dat is geen kleinigheid. “We waren bijvoorbeeld een goed lopend vuurwerkverkooppunt”, aldus De Leeuw, “en dan begrijp je natuurlijk wel dat een algeheel vuurwerkverbod in twee opeenvolgende jaren een gevoelige knauw uitdeelt aan je hele zakenplan. Een flink deel van de opbrengst daarvan was altijd bedoeld voor een nieuwe collectie fietsen, en daar moest ik dus iets anders voor verzinnen.” Maar De Leeuw is als ondernemer niet voor één gat te vangen. “Het was de afgelopen tijd natuurlijk wel wat schipperen, maar de fietsen, het uitgebreide assortiment aan accessoires, en natuurlijk de werkplaats, die hebben het samen al met al heel redelijk gedaan, met dank aan medewerker Robert, met wie het fijn samenwerken is.”

Nu het einde van de coronatijd in zicht komt ziet De Leeuw “potentie genoeg” voor zijn zaak, en gaat de zakelijke toekomst met vertrouwen tegemoet. Als erkend E-bikespecialist biedt hij de komende vijf maanden maar liefst vijf jaar gratis garantie op elke elektrische fiets. “Dat vertegenwoordigt een waarde van zo’n 160 euro. Mooi meegenomen, niet?” Ook is er gedurende vijf maanden telkens een andere categorie artikelen en accessoires verkrijgbaar tegen aantrekkelijke kortingen. “We hopen nog lang klaar te staan met de service en kwaliteit die de trouwe klant zo van ons gewend is. Met de acties zeggen we: veel dank voor dat vertrouwen!” 

Dit is een partnerbijdrage van:
De Leeuw Tweewielers
Stevinweg 2 — 3891 EA Zeewolde
Tel.: (036) 522 1584
http://www.deleeuwtweewielers.nl/
https://www.facebook.com/deleeuwtweewielers/