Zeewoldevoorelkaar deelt bloemen uit
Zeewoldevoorelkaar deelt bloemen uit Zeewolde Actueel

Zeewoldevoorelkaar deelt bloemen uit op Valentijnsdag

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE – Het team van Zeewoldevoorelkaar deelde maandag 14 februari samen met enige vrijwilligers bloemen uit in het centrum van Zeewolde. De eerste bloem werd uitgereikt door wethouder Steven Scheffer (Welzijn).

Ik ben er voor jou

Op Valentijnsdag geven mensen elkaar extra aandacht, dit kan bijvoorbeeld met een cadeau of kaart, maar ook aan de hand van een gebaar. Het team van Zeewoldevoorelkaar en vrijwilligers deelden rode, roze en witte gerbera’s met een kaart uit. Op deze manier willen zij laten weten dat ze er zijn voor de inwoners van Zeewolde op het gebied van activiteiten, ontmoeting en (praktische) hulpvragen. De boodschap op de kaart: ik ben er voor jou. Niet alleen op Valentijnsdag, maar ook op andere dagen.

Ik geef de bloem aan

De insteek van de actie is dat de bloem wordt doorgegeven aan iemand die wel wat extra hulp of aandacht kan gebruiken. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan iemand eens te helpen in de tuin, een rondje te wandelen of samen een kop koffie te drinken.

Geen bloem gehad, maar wil je wel helpen?

Heb je geen bloem gehad, maar wil jij je wel inzetten voor mede Zeewoldenaren of de Zeewoldense samenleving? Meld je dan aan via www.zeewoldevoorelkaar.nl. Hier kunnen mensen elkaar vinden en helpen. Hulp vragen of iemand in de buurt helpen wanneer het maar uitkomt. Eenmalig, iedere week en alles daartussenin. Wethouder Steven Scheffer: “Iedere Zeewoldenaar kan een ander helpen. Zo maken wij samen Zeewolde een beetje mooier.”

Zeewoldevoorelkaar is onderdeel van Welzijn Zeewolde

036-5224655| welzijn@zeewolde.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding