Afbeelding
Aangeleverd

De langverwachte reĆ¼nie of bedrijfsfeest kan eindelijk gehouden worden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zit je bij een club, vereniging of stichting dan is de kans groot dat er ooit een reĆ¼nie zal plaatsvinden. Bekend zijn natuurlijk de reĆ¼nies van onderwijsinstellingen waar leerlingen elkaar na lange tijd ontmoeten. Nu alle lockdowns weer achter de rug zijn worden er weer meer jubileums en feestelijke momenten gevierd. Zo is het voor voetbalvereniging Zeewolde een heugelijk jaar omdat ze in 2022 veertig jaar bestaan. Dat is bij lang getrouwden ook een moment om zeker bij stil te staan. Maar waar ga je een jubileum of trouw- of bedrijfsfeest houden als je in Zeewolde of elders in Flevoland woont?

Er zijn in de Flevopolder natuurlijk tal van plekken waar je een feest of reĆ¼nie kunt houden. Je ziet ook dat de agendaā€™s van verhuurlocaties al weer langzaamaan vol beginnen te lopen. Want naast trouwpartijen en jubileums zoeken ook bedrijven naar geschikte locaties en willen ze een zaal huren voor bijvoorbeeld vergaderingen of masterclasses.

Eindelijk

 Het was de afgelopen twee jaar toch behoorlijk afzien als je een spetterend feest wilde plannen op een mooie locatie. Bedrijven stelden het uit omdat ze de gezondheid van hun personeel niet op het spel willen zetten. Bovendien was de regelgeving strikt wat betreft het aantal mensen en de afstand die in acht genomen moest worden. Die regels zijn nu gelukkig vanaf eind februari van tafel. Voor directies de tijd om het uitgestelde bedrijfsfeest te gaan plannen. Voor zoā€™n feest ga je op zoek naar een locatie buiten het eigen kantoor. In een ontspannen setting is het natuurlijk geweldig dat collegaā€™s elkaar weer face to face kunnen ontmoeten. Vaak hebben die werknemers elkaar de afgelopen twee jaar maar sporadisch gezien vanwege het thuiswerkadvies. Daarom zullen veel bedrijven flink willen uitpakken om ook de teamspirit weer een boost te geven.

Locatie

Bij de keuze voor zaalverhuur Almere, ga je vaak als eerste online op zoek naar een geschikte locatie. De meeste mensen zullen daarvoor de hulp van google inroepen. Dan zul je een aantal mooie locaties vinden. Toch is het verstandig om zelf echt een locatie te gaan bezoeken. Zo zul je bijvoorbeeld bij Van der Valk Exclusief verrast worden door de mooie locaties en faciliteiten die ze in huis hebben. Hotel Almere is wat betreft het houden van een feest een echte aanrader.

Het mag misschien niet de eerste gedachte zijn, toch is het ook aantrekkelijk om je feest in Almere te vieren als je elders in Nederland woont. Juist het even weg zijn uit de vertrouwde omgeving als je bijvoorbeeld in Friesland, Zeeland of Limburg woont kan heel ontspannen en aangenaam werken. Het is dan daarom fijn om te weten dat Van der Valk Exclusief meerdere locaties in Nederland heeft waar je terecht kunt. Er is zelfs een locatie bij schiphol. Wat is er mooier als je je vrienden en familie vanuit de hele wereld kunt laten invliegen om het al tijden gewenste feest te houden. Wanneer alles dan perfect geregeld is zal het een gebeurtenis zijn die nooit meer wordt vergeten.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30