Afbeelding
Zeewoldevoorelkaar

Ideeën om Zeewolde nog leuker te maken? Deel het aan de Koffietafel van Zeewoldevoorelkaar

· leestijd 1 minuut Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - Aan de koffietafel, opgezet door Zeewoldevoorelkaar (onderdeel Welzijn Zeewolde) in samenwerking met Leefbaar Platteland Flevoland, zijn al een aantal leuke initiatieven tot stand gekomen. 

Zo is er tijdens de eerste koffietafel in december vorig jaar met Stichting Het Paasverhaal gesproken over hun plan om een openluchtvoorstelling te organiseren in Zeewolde gebaseerd op het tv-programma The Passion. Het plan ‘Het Paassverhaal Zeewolde’ wordt uitgevoerd op 15 april 2022 en is mede mogelijk gemaakt door subsidie van Fonds Leefbaar Platteland.
Woensdag 9 maart vond de tweede koffietafel plaats waar inwoners zijn geholpen met het verder ontwikkelen van hun idee voor een openbare klusschuur in Zeewolde.

Wil jij graag iets betekenen voor jouw buurt of het dorp en je daarvoor inzetten met andere Zeewoldenaren? Heb je een mooi idee of bepaalde wensen en behoeften, maar weet je niet waar je moet beginnen? Schuif dan eens vrijblijvend aan één van de koffietafels van Zeewoldevoorelkaar.  “We horen graag wat jouw idee is en waar we jou bij kunnen helpen. Van wild idee tot en met uitgewerkt plan; iedereen is welkom.”

Je krijgt advies over hoe je verder kunt met je idee en welke hulp er beschikbaar is. Zoals het maken van een projectplan, het bijeenkrijgen van vrijwilligers en het vinden van geld.  

Er staat nog één koffietafel in het vooruitzicht, t.w. op dinsdag 22 maart van 19.00 t/m 21.00 uur in de Verbeelding, aan De Verbeelding 25 (Zuid)

De koffietafels zijn een initiatief van Leefbaar Platteland Flevoland i.s.m. Zeewoldevoorelkaar, onderdeel van Welzijn Zeewolde. Aanmelden is niet nodig. 

Schikt het jou niet op deze dag en/of wil jij ook een koffietafel in jouw buurt? Laat het weten via info@zeewoldevoorelkaar.nl of bel naar 036-5224655. “We komen graag met je in contact!”