Afbeelding
Eigen foto

SuperShop; het visitekaartje van SuperTank

Partnerbijdrages

Onder het motto ‘Kom even bijtanken!’ heeft het SuperTank-tankstation in Zeewolde een compleet nieuwe, tweehonderd vierkante meter grote tankshop met zitgedeelte geopend. Om dit te vieren zijn er vrijdag 25 en zaterdag 26 maart a.s. diverse leuke aanbiedingen. 

Eind januari opende op de tanklocatie aan de Landbouwweg al een nieuwe carwash (SuperWash) met stofzuigerboxen. “Dit station was al het visitekaartje van ons familiebedrijf maar nu helemaal”, vertelt SuperTank-manager Sander Kosta, “het truckstation gedeelte met acht opstelplaatsen draagt daar ook al jaren aan bij.”

Kosta is ‘ontzettend trots’ op wat er in korte tijd is gerealiseerd. “Dit is mede mogelijk gemaakt dankzij de fantastische inzet van onze medewerkers die in het snackkarretje door weer en héél veel wind hebben doorgezet om daarna de eerste klanten in de vernieuwde locatie te kunnen ontvangen.” Voor truckchauffeurs en omliggende bedrijven was SuperTank al een populaire bestemming. Met de vernieuwde shop annex lunchroom hoopt Kosta de gasten nóg beter te kunnen bedienen.

Op de menukaart staan onder meer vers belegde broodjes, warme snacks, broodje bal, frites, burgers en baristakoffie van Lavazza. Producten kunnen worden meegenomen of ter plaatse worden gebruikt. “De winkel ademt de sfeer van een lunchroom en we hopen met vers bereide lunches, maaltijden en goede koffie mensen te verleiden om bij ons te komen eten. Iedereen moet zich bij ons welkom voelen: van de vrachtwagenchauffeur tot de directeur.”

“Met de SuperTank, SuperWash en SuperShop ineen kunnen we op deze locatie nu alles bieden waar de consument vandaag de dag om vraagt: tanken, eten én wassen”, aldus Kosta.

Dit is een partnerbijdrage van:
SuperTank Zeewolde
Landbouwweg 18, Zeewolde
Tel .: (036) 521 92 10
www.supertank.nl