Afbeelding
Aangeleverd

De lentetrends van 2022 bij Keukenloods.nl

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De lente is in aantocht! Bij Keukenloods zijn we er helemaal klaar voor en zullen we je inlichten over de laatste lentetrends. De lente is hét seizoen van de nieuwe energie en daarmee de perfecte tijd om jouw droomkeuken uit te kiezen óf je apparatuur te vervangen.

Lente keukentrends

Ben je van plan om een nieuwe keuken aan te schaffen of om enkele onderdelen te veranderen? Dan kun je hier inspiratie uit halen, kom ook zeker langs in ons filiaal in Amsterdam waar je de nieuwste keukentrends kunt bewonderen.

In het verleden was het erg populair om een keuken uit te kiezen met contrasterende kleuren. Waar er voorheen bij een zwarte keuken een wit werkblad werd gekozen, zien we nu veel varianten waarbij er wordt gekozen voor een donkergrijs of zelfs zwart blad. Zwart-op-zwart dus. De zwarte keuken is nog steeds erg populair, niet echt een lente kleur maar wij begrijpen waarom. Zwart is een tijdloze en neutrale kleur, en dus gemakkelijk met andere kleuren te combineren. Maar naast zwart zit er gelukkig veel meer variatie in de kleuren. Denk aan pastelkleuren of grijs en beige (greige).

Tekst gaat verder onder foto.


Maar je hoeft niet je hele keuken te vervangen om met de laatste trends mee te gaan. Jouw rvs-kraan vervangen voor bijvoorbeeld een gouden, messing of zwarte (kokend-water)-kraan is al een hele upgrade! 

Naast je kraan kan het bijv. ook tijd zijn om jouw (inmiddels 15-jaar-oude) koelkast te vervangen. Een trend is om dit te doen VOORDAT de koelkast ‘kuren’ krijgt. Want, een nieuwe koelkast is een stuk zuiniger en daardoor een stuk beter voor het milieu.

Wil je een nieuwe keuken of jouw keukenapparatuur vervangen? Onze adviseurs in Keukenloods Almere staan voor je klaar en helpen je graag verder. New Yorkweg 63.