Afbeelding
Moving Street Food

Beachfestival: muziek, vermaak én lekker eten!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE –Een bezoekje aan Beachfestival Zeewolde belooft niet alleen toffe acts, live muziek en exotische drankjes, je kunt er ook nog eens in alle gezelligheid genieten van een goed bordje festivalfood! 

In samenwerking met Moving Street Food is er een gevarieerd aanbod aan foodtrucks samengesteld. Zo kan je kiezen uit verse knapperige ovengebakken pizza’s of smakelijke pasta bij Pizzeria on Tour. Bij de Frites Factory haal je zo’n grote ouderwetse puntzak vers gebakken frites met een saus naar keuze. Ondertussen stijgen er lekkere luchtjes op bij de BBQ-Boys die sappige runderburgers staan te bakken. Liever geen vlees? Dat kan ook. De Keuken on Wheel biedt diverse Vegan hapjes en bij de Poffertjes Fiets draaien ze achterelkaar de heerlijkste porties poffertjes, geserveerd met boter en poedersuiker. Als toetje, maar het kan natúurlijk ook als tussendoortje, is daar Johnny met zijn lekkerste Italiaanse ijs!

Voor een drankje bij het eten kun je terecht bij Tap on Wheels waar je een speciaal biertje, homemade limo’s en smoothies kunt halen. Je favoriete cocktail, naar keuze met of zonder alcohol, kun je laten shaken bij Cocktails on Wheel. En wat is er nog fijner (voordat je je weer in het feestgedruis mengt) dan na het eten even bij te komen met een kopje overheerlijke houtgestookte verse Italiaanse koffie? En daar kan Little Susie je in voorzien!

De diverse fraai uitziende foodtrucks staan bij elkaar opgesteld op het gras tussen de bomen. Sfeervol aangekleed met lampjes en zitjes is het hier heerlijk toeven. Vanuit de Muziek Caravan Truck, een caravan omgebouwd tot podium die staat opgesteld op het foodterrein, zullen lokale muzikanten zorgen voor een stukje muzikale gezelligheid tijdens het eten. 

Loopt het water je ook al in de mond en krijg je ook al zo’n zin in dit driedaagse festival op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei? Wacht dan niet te lang en bestel nu je tickets op: www.beachfestivalzeewolde.nl