Afbeelding
Bakels-senior.nl

Plezierig werken bij Bakels

Partnerbijdrages

Bakels is een wereldwijd opererend concern dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van kwalitatief hoogwaardige bakkerijgrondstoffen voor de industriële en ambachtelijke brood- en banketbakkerij. Met productiebedrijven in meer dan 20 landen nemen we een vooraanstaande positie in binnen de branche. Daarnaast beschikken we over een netwerk van distributeurs en agenten die het Bakels-assortiment in meer dan 120 landen verkopen.

Wij hebben de volgende vacatures:

Monteur technische dienst. 

Als monteur technische dienst zorg je er voor dat alle techniek, het machinepark en bijbehorende systemen binnen productie en ons bakingcenter optimaal blijft functioneren. 

Medewerker productie

Werken in een team, verantwoordelijkheid dragen en initiatief nemen horen er bij ons gewoon bij. Je werkt met voedingsmiddelen. Storten van grondstoffen, mengen en verpakken zijn de hoofdzaken waar het in de productie om draait. Daarbij is (voedsel)veiligheid, nauwkeurig werken, technisch inzicht en het schoonhouden van machines en de werkplek normaal.

Operator productie

In deze afwisselende functie heb je de verantwoordelijkheid voor het produceren en verpakken van diverse brood- en banketmixen op onze productielijnen. De taken rouleren en zijn afhankelijk van op welke afdeling je komt te werken. Hierbij zorg je voor het bedienen, instellen, ombouwen van machines. 

Vakantiewerk

Ben jij opzoek naar een invulling voor je vakantie? In de komende maanden kun je ons team versterken. Houd je van fysiek werk ben je minimaal 18 jaar en kun je in 2 ploegen werken? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Voor meer informatie voor deze vacatures, kijk op onze website www.bakels-senior.nl en klik op vacatures

Dit is een partnerbijdrage van:
Bakels-senior.nl

Afbeelding
Werelddansgroep Horlepiep organiseert workshop Bosnische dans Ingezonden 21 uur geleden
Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Eerste plaats voor Tessa Schoots Rotterdam Taekon-do Cup Sport Instagram 14 apr, 23:45
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29
Kunstenaar Patrick Visser en voorzitter Herman Vermeer onthullen de JunkArt tulp
Tulpen Kunst Route met unieke audiotour Ingezonden Instagram 14 apr, 21:52