Afbeelding
Eigen foto

Labyrint lopen in paviljoen De Verbeelding

Algemeen Instagram

ZEEWOLDE - Vrijdagavond 3 februari wordt in Paviljoen De Verbeelding een prachtig Labyrintdoek gelegd. Een mooie gelegenheid om samen te komen, misschien te spreken en te zingen. Maar ook vooral om stil te worden en naar binnen te keren.

Het nieuwe jaar ontvouwt zich, de winter komt aan zijn einde. We staan op de drempel van het licht worden in 2023. Symbolisch lopen we in het Labyrint onze eigen levensweg. Heen en terug lopen, brengt jezelf in het hier en nu en geeft je de gelegenheid om van binnen te voelen, waar sta ik? Waar wil ik aandacht aan geven? Welke vragen stel ik mezelf? Tijdens de loopmeditatie in stilte komen er vanzelf gevoelens en antwoorden die inzicht geven. Het midden van het labyrint komt overeen met het hart in onszelf, onze innerlijke kern. Vanaf het moment dat je het middelpunt verlaat en je de terugtocht begint, ga je symbolisch je persoonlijke vernieuwing tegemoet, je innerlijke groei. In tegenstelling tot een doolhof, waarin je keuzes moet maken tussen de vele paden, heeft een labyrint slechts één enkel pad dat gaat naar het centrum en weer terug naar buiten. Een labyrint leidt je altijd naar het hart en wijst de weg.

“Ook als je hier geen ervaring mee hebt ben je welkom. Vooraf wordt er uitleg gegeven en komen we met elkaar in de stemming.”

Tijd: 19.30 - 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Kosten: €17,50

Aanmelden: www.deverbeeldingzeewolde.nl 

Afbeelding
Lions bereiden zich voor op 6e editie van de Polderrally Algemeen Instagram 7 feb, 23:03
Afbeelding
Naut Smetsers loopt 'Muskathlon' voor het goede doel, in Ghana! Algemeen Instagram 7 feb, 22:45
Afbeelding
Polderband BROZ viert 50-jarig bestaan met rondtoer door Flevoland Cultuur Instagram 7 feb, 14:00