Afbeelding
Eigen foto

Open dagen opleiding ‘Bomen in Stedelijke Omgeving’

Algemeen

ALMERE – Binnenkort starten de Open dagen bij BomenCampus, waar je kan meelopen met diverse experts uit het bomenvak. De eerste kennismakingssessie is op 16 februari bij Aeres MBO Almere. 

BomenCampus verzorgt een maatwerkopleiding op mbo 4 niveau waarin de trainees worden opgeleid tot boomexpert. 

“Met het groeien van het aantal bomen en de toegenomen waarde die we aan bomen in de bebouwde omgeving toekennen, stijgt de vraag naar goed opgeleide boomexperts. Nu, maar zeker ook in de toekomst.” In samenwerking met Aeres MBO Almere biedt BomenCampus een complete en praktische vakopleiding aan, waarin de trainees alle vaardigheden ontwikkelen die passen bij modern boombeheer.

Het vakgebied rond bomen in het stedelijk gebied staat in al zijn facetten centraal. Zo leren de trainees over boombeheer, onderzoek, inspectie en onderhoud. De opleiding beperkt zich echter niet tot bomen, maar besteedt ook nadrukkelijk aandacht aan kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie, contractvorming en klimaat. Onmisbare vaardigheden voor de boomexpert van de toekomst. 

In dit unieke concept volgen studenten met een passie voor bomen niet alleen een opleiding, maar hebben ook meteen een betaalde baan via BomenCampus.  

BomenCampus in Almere organiseert verschillende kennismakingsmomenten door het jaar, t.w. op 16 februari, 23 maart, 13 april, 11 mei en 1 juni. 

Meer informatie en aanmelden: www.bomencampus.nl/kom-kennismaken..

Dit is een partnerbijdrage van:
Aeres MBO Almere

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56